Flowsleeping

DYNAMISCHEAKTIEF AANPASSENDE SLAAPSYSTEMEN

Waarom Flowsleeping

Flowsleeping biedt u een uniek- ergonomisch slaapsysteem
Als doel hebben wij om eenieder de nachtrust te geven die zij verdient,
door onze zelfregulerende lattenbodems kunnen we dit bereiken

Hoe werkt dit?

De ondersteuning van een Flowsleeping slaapsysteem veranderd altijd als u van houding veranderd en past zich dus telkens opnieuw aan uw lichaamsvorm aan. Flowsleeping slaapsystemen hebben drie gescheiden instelbare zones, voor het schouderdeel de heupen en de benen.
Waar anderen uitgaan van aanpassingen in de matras gaan wij uit van een zelfregulerende bodem die individueel instelbaar is.

Bij het FlowForm systeem kunnen de eventueel zwaardere delen van het lichaam de lichtere niet beïnvloeden, en wordt het systeem niet harder gemaakt maar er wordt meer ruimte gecreëerd.  
Verticale druk wordt horizontaal gespreid. Flowsleeping slaapsystemen zijn nooit dwingend in houding of vorm. Er worden geen matrassen toegepast met zones of viscoelastich-schuim en geen voorgeprogrammeerde lattenverhogingen of- verlagingen. Elke voorprogrammeerde houding of vorm in matrassen of lattenbodems is dwingend.

Matras en tijk

Om de lattenbodems het best tot zijn recht te laten komen en u het hoogst mogelijke comfort te bieden gebruiken wij uitsluitend matrassen van natuurlijke materialen. De matras bestaat uit een 100% natuurlatex kern met daar omheen een tijk van Tencel of Tencel gecombineerd met wol en katoen. Dit alles om u het hoogst mogelijke comfort en beste bedklimaat te bieden.

Flowsleeping biedt u:

  • Unieke ergonomische slaapsystemen 
  • Zelfregulerende ondersteuning 
  • Druk verlagende slaapsystemen
  • Individueel instelbare slaapsystemen
  • Natuurlijke huidvriendelijke materialen

Lekker wakker worden met korting

Vanaf september tot en met december krijgt u, bij aanschaf van een tweepersoons slaapsysteem, 
het 2e matras voor de helft van de prijs.
Uw voordeel kan oplopen tot € 500.-

Ik wil meer informatie

WhatsApp met ons