Duurzaam Schilderen bij het Duurzaam Warenhuis in Nijmegen

Duurzaam Schilderen bij het Duurzaam Warenhuis in Nijmegen

 

Het is een nieuw jaar en met nieuwe kansen komt ook goed nieuws voor liefhebbers van duurzaamheid en natuurlijke verven. Vanaf begin 2024 gaat de verkoop van de natuurverven van  Atrium naar het Duurzaam Warenhuis in Nijmegen. Dit betekent dat milieubewuste consumenten nu gemakkelijker toegang blijven hebben tot onze hoogwaardige natuurverven, waarmee ze hun leefomgeving kunnen verfraaien op een duurzame manier.

 

Atrium Natuurverven: De Keuze voor Duurzaamheid

 

Het Natuurverf assortiment staat bekend om haar breed palet aan producten, duurzaamheid en milieuvriendelijke kwaliteit. De diversen merken hebben een breed scala aan verven, oliën, wassen en beitsen ontwikkeld, die niet alleen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kleur en dekking, maar ook aan de strenge eisen van milieuvriendelijkheid en gezondheid.

 

Bij het Duurzaam Warenhuis treft u de meest gangbare natuurverfproducten van Atrium aan.  Indien het daar niet voorradig is of geleverd wordt kunt u het op onze site gewoon blijven bestellen. Ook voor specialistische vragen kunt u bij ons op de site terecht. Door te blijven kiezen voor natuurverven draag je bij aan een gezonder binnenklimaat en verminder je je ecologische voetafdruk.

Duurzaam warenhuis

Burchtstraat 126

6511 RK Nijmegen

Tel:024 675 6035

WhatsApp met ons