Sluiting ATRIUM

Zeer gewaardeerde klant,

Als vaste klant van Atrium willen we met deze mail graag bekend maken dat Atrium als fysieke winkel gaat sluiten en wel per 23 december 2023.

Wij willen u graag bedanken voor alle support en ondersteuning die wij de afgelopen 30 jaar van u hebben mogen ontvangen.

Ton is de winkel vanuit de visie, om de wereld een beetje mooier, schoner en duurzamer te maken, 30 jaar geleden begonnen. Guus heeft zich na een korte periode bij Atrium aangesloten.In al die jaren hebben wij met plezier en passie ons werk gedaan, veel kennis mogen vergaren en overdragen. We hebben zowel in Atrium Arnhem als Atrium Nijmegen veel mooie projecten mogen afronden en daar zijn we dankbaar voor.                  

Op het gebied van duurzaam bouwen en wonen waren wij in onze begintijd voorlopers.Misschien hadden wij een grotere groei in biologisch of duurzaam bouwen en wonen verwacht, maar die is er helaas niet gekomen. Niet zozeer voor onze omzet als wel het bewustwordingsproces bij de mensen.De laatste jaren zijn we bezig geweest om gemotiveerde opvolgers te vinden maar helaas zonder resultaat. Daarom hebben we de knoop doorgehakt en zijn we tot het besluit gekomen, om de fysieke winkel te sluiten.

Atrium blijft als webshop wel bestaan. Ton gaat deze beheren en blijft dus voor de vaste producten als onderhoudsmiddelen, natuurverf, vervanging van matrassen e.d., en voor informatie en advies beschikbaar.

Guus gaat met pensioen, of zoals Duitsers het zo mooi zeggen, in Ruhestand.

Tot het eind van het jaar kunnen er nog producten besteld worden en die worden dan eventueel in het volgende jaar uitgeleverd. De spullen die nog in de winkel staan zullen tegen gereduceerde prijzen worden aangeboden. Dit zullen we ook op de website kenbaar maken.

Wij danken U nogmaals voor het vertrouwen en hopen U voor 23 december nog een keer te mogen zien.

Met vriendelijke groet

Ton Aalbers en Guus Aalbers 

WhatsApp met ons