Atrium wint het Groene Lintje

We waren al trots op onze nominatie, maar nu hebben we nog gewonnen ook! Atrium won de publieksprijs van het Groene Lintje van 2017 en is daarmee het duurzaamste bedrijf van Arnhem en omstreken.

Het Groene Lintje is een initiatief van Groen Links om lokaal duurzame ondernemers, organisaties en burgers in de spotlights te zetten. Tijdens de feestelijke uitreiking in De Rozet was het nog even spannend, want nog tijdens de pitches van de genomineerden kon gestemd worden.

Publieksprijs en vakjuryprijs

Naast de publieksprijs werd er ook een vakjuryprijs uitgereikt. In de categorie bedrijven werd deze prijs gewonnen door  www.doornroos.com In de categorie organisaties en personen wonnen @Klimaatzuster en KinderWijkTeam .

 

Geen onzinproducten maar echte duurzaamheid

Atrium spant zich al 23 jaar in voor een duurzamere (woon)wereld. Niet met het grootste aanbod, maar wel met de beste producten. Onzinproducten komen onze winkels niet in, ook niet als ze prima zouden verkopen. De voorselectie is dus al gedaan, en dat waarderen onze klanten. Het scheelt ten slotte een hoop tijd als je zelf niet meer hoeft uit te vogelen of een product alleen maar pretendeert duurzaam te zijn.

Eerlijke adviezen

Ook voor onze eerlijke adviezen krijgen we waardering. In de loop van de jaren hebben we een enorme kennis opgebouwd die we graag delen. Dat gaat van advies over welk isolatiemateriaal het meest geschikt is in een bepaalde situatie tot hoe je je huis sfeervol én energiezuinig verlicht. En als wij een product of dienst zelf niet in huis hebben, verwijzen we klanten ook graag door.

Dat onze duurzame en eerlijke aanpak nu tot het Groene Lintje heeft geleid, is dan ook een kroon op ons werk! Hierbij bedanken we iedereen die op ons gestemd heeft. Zien we jullie in onze winkels in Arnhem of Nijmegen?

WhatsApp met ons